Vanliga frågor om din webbplats

Snabba och enkla svar!

WordPress & Woocommerce.

När du har content som texter och bilder klart, så är hemsidan vanligtvis färdig inom 2 veckor.

En av dem absolut främsta anledningarna till varför webbplatser blir utsatta för hackers och skadeprogram, är för att webbplatsen har utdaterade program. Det är väldigt viktigt att hålla sin webbplats wordpress version, tillägg och teman uppdaterade. En webbplats som bara köps och aldrig uppdateras eller underhålls är väldigt sårbar. Samtidigt rekommenderar vi att man vet vad man håller på med när man uppdaterar program och har backuper redo, då program ibland kan krocka med varandra.

Vi erbjuder underhåll, uppdateringar, optimeringar, skydd, backuper och så vidare för att se till att din webbplats alltid fungerar felfritt och säkert.

Om du hellre vill uppdatera och ändra hemsidan själv, kan du självklart göra det! I sådana fall går vi tillsammans genom allt med hemsidan och visar hur det fungerar. Sedan hjälper vi dig på vägen, du kan alltid höra av dig till oss så hjälper vi till.

Vi har ingen bindningstid. Men, för att filtrera ut oseriösa köpare och för att kunna göra en ordentlig bedömning på resultat från hemsidan, betalas dem första 12 månaderna i ett. Därefter faktureras månadsavgiften varje månad, eller om du som kund hellre betalar färre gånger per år så löser vi självklart det!

Nja. För att behålla hemsidan från oss måste månadsavgiften betalas kontinuerligt, dock kan du alltid välja att ”köpa ut” hemsidan för 5988 kr, och därmed behålla hemsidan utan att behöva betala framtida månadsavgifter. Då hamnar webbhotell etc. på dig, och allt som annars ingår (t.ex. fri support) försvinner.